Slim vectorobje (18)

business club

Welkom bij onze exclusieve businessclub, waar wij een wereld van mogelijkheden en privileges voor u openen.

Waarom is onze businessclub waardevol voor bedrijven? 

Als lid van onze businessclub krijgen bedrijven toegang tot een exclusief netwerk van gelijkgestemde professionals. Dit biedt de kans om waardevolle zakelijke connecties te leggen, potentiële klanten te ontmoeten en samenwerkingsverbanden aan te gaan.

Ontdek onze drie unieke lidmaatschapspakketten – Base, Extenso en Platinum – elk ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Of u nu op zoek bent naar professionele ontwikkeling, netwerkmogelijkheden of pure ontspanning, onze businessclub heeft veel te bieden!

Exclusiviteit
Door strenge beoordelingscriteria waarborgen we de kwaliteit van de leden en hiermee van de businessclub.

Netwerken
Als lid krijg je middels een login exclusief toegang tot een uitgebreid netwerk van ondernemers in onze app.

Base Member (€1950 excl btw per jaar): ​

Als Base Member geniet u van een scala aan voordelen. Dompel uzelf onder in de wereld van padel met een professionele clinic, exclusieve toegang tot onze evenementen en de luxe van onze members-only Private Beach Club. Met zakelijke facturatie en de mogelijkheid om te upgraden naar het padel Extenso-lidmaatschap, wordt uw lidmaatschap een investering in uw succes.

Extenso Member (€2950 excl btw per jaar):

Streef naar grotere hoogte met het Extenso-lidmaatschap, waar u niet alleen profiteert van alle voordelen van Base, maar ook van exclusieve padelclinics en toernooien geleid door experts uit de industrie. Verhoog uw zichtbaarheid met reclamemogelijkheden en geniet van luxe extra’s zoals één keer per jaar vrij gebruik van onze private dining/boardroom.

Platinum member (€3450 excl btw per jaar):

Voor degenen die streven naar het hoogste niveau van luxe en exclusiviteit is er het Platinum-lidmaatschap. Naast alle voordelen van Base en Extenso, krijgt u toegang tot unieke ervaringen zoals het vrij gebruik van onze luxe huursloep op de Zevenhuizerplas en een exclusieve avond van business bowlen met relaties of collega’s. Uw bedrijf wordt ook prominent gepresenteerd met verschillende reclamemogelijkheden op onze padelbanen en online platformen.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam
E-mail
Algemene voorwaarden