Lake Events

Het Waterfront van Lake Seven is vanaf heden alleen nog voor besloten feesten en bruiloften. Hierdoor is het helaas niet meer mogelijk om strandbedjes of cabana’s te huren. De verhuur van sloepen, supboards en kano’s kan nog wel. Interesse in onze Waterfront voor je bedrijfsfeest of bruiloft? Neem dan contact op via sales@lakeseven.nl.

Bruiloft bij Lake Seven

Lake Seven wil dat uw bruiloft een feest is waar u nog lang en met veel plezier op terugkijkt. Daarom laten wij op ùw dag niets aan het toeval over. Op voorhand weet u dat de locatie, de gastvrijheid, de F&B en bediening top is. Dat geldt natuurlijk ook voor het gratis parkeren en de enorme diversiteit van mogelijkheden op en rondom onze locatie. Het water, de binnen locaties, het strand enzovoorts!

Bij Lake Seven staat de kwaliteit hoog in het vaandel. Vandaar dat wij alleen met de beste partners samenwerken. Graag gaan wij met u in overleg over de mogelijkheden en invulling van díe onvergetelijke dag voor u, uw partner en uw gasten.

Sloep huren

De perfecte activiteit voor een zonnige dag, of om je stranddag nog completer te maken. Bij Lake Seven huur je eenvoudig en snel je eigen sloep voor een dag!

Suppen op ‘t meer

Vind je het heerlijk om actief bezig te zijn of kun je niet een dag stilzitten op het strand? Geen probleem! Huur je ‘sup board’ en paddle het meer over. Stand up paddling heb je zo onder de knie en is een heerlijke manier om het meer te verkennen, alleen of met vrienden.

Kano huren

De perfecte activiteit voor een zonnig dagje, of om je stranddag nog completer te maken. Bij Lake Seven huur je eenvoudig en snel je eigen sloep voor een dag.