Lake Seven Sports

Op Lake Seven bieden wij de volgende sportfaciliteiten: tennis, padel, suppen en recreatie bowlen. We constateren dat het openwater zwemmen in opkomst is. Daar speelt Lake Seven met haar faciliteiten graag op in.

Lake Seven heeft vanaf 1 oktober 2021 geheel vernieuwd dames- en herenkleedkamers. Hier kunt u uw spullen vertrouwd in de lockers achterlaten.

Losse baan huur en geen lid? Boek dan via de Meet & Play app of Meet & Play website

Of download de app

Ben jij lid en wil jij een baan reserveren. Boek dan via jouw account via de KNLTB club app. Lid worden? Ga naar de Padel of Tennis pagina.

Download hier de app van KNLTB CLUB

Tennis

Op ons complex kun je het hele jaar door tennissen. Wij beschikken over all weather buitenbanen.

Padel

Hoewel padel een relatief nieuwe sport is, het is in korte tijd mega populair geworden. Bij lake seven kun je een potje padel spelen op maar liefst zeven padelbanen. Eerst padel lessen? Dat kan natuurlijk ook.

Bowlen

STRIKE! Vind jij het leuk om met vrienden of familie te bowlen? Reserveer dan vandaag nog een bowlingbaan.

BOWLING BAAN WEER OPEN IN FEBRUARI 2023 IVM GEHEEL NIEUWE BOWLING BAAN

Sporten in Zevenhuizen.

Onze kracht? Alles op 1 locatie, voor een geweldige ervaring! Zomer of winter, indoor of outdoor, actief of passief, wij zijn er voor iedereen. Een toffe combinatie van sportiviteit en recreatie, van een uur bowlen tot een spetterend feest, alle middelen zijn aanwezig om een geweldig uitje te creƫren! De locatie is centraal gelegen aan de rand van Rotterdam, tussen de A12 en A20.

Met een groot parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren, waardoor niets je tegenhoudt om er een fantastische dag van te maken. Wanneer je aankomt hoef je niet meer te vertrekken, want alles is op 1 locatie. Van een gave activiteit zo door naar een gezellig feest in de avond met alles erop en eraan!