Lake Seven Sports

Op Lake Seven bieden wij de volgende sportfaciliteiten: tennis, padel, suppen en recreatie bowlen. We constateren dat het openwater zwemmen in opkomst is. Daar speelt Lake Seven met haar faciliteiten graag op in.

Lake Seven heeft vanaf 1 oktober 2021 geheel vernieuwd dames- en herenkleedkamers. Hier kunt u uw spullen vertrouwd in de lockers achterlaten.

Tennis

Op ons complex kun je het hele jaar door tennissen. Wij beschikken over drie binnen en vijf all weather buitenbanen. Voor de beschikbaarheid van de banen klikt u op tennisbaan reserveren of op de reserveren button.

Padel

Hoewel padel een relatief nieuwe sport is, het is in korte tijd mega populair geworden. Bij lake seven kun je een potje padel spelen op maar liefst zes padelbanen. Eerst padel lessen? Dat kan natuurlijk ook.

Bowlen

STRIKE! Vind jij het leuk om met vrienden of familie te bowlen? Reserveer dan vandaag nog een bowlingbaan.

Elliptigo

Elliptigo is een combinatie van hardlopen, fietsen en crosstrainen.

Je beleeft het bij Lake Seven.

De beachclub van Lake Seven is recentelijk compleet vernieuwd. Ons strand is van alle gemakken voorzien, een beachbar voor een lekkere cocktail of een vers bakkie koffie en cabana’s met stroompunten om je telefoon bijvoorbeeld op te laden. Bovendien kun je overal genieten van heerlijke lounge muziek. Kortom, je beleeft het bij Lake Seven.

Sporten in Zevenhuizen.

Onze kracht? Alles op 1 locatie, voor een geweldige ervaring! Zomer of winter, indoor of outdoor, actief of passief, wij zijn er voor iedereen. Een toffe combinatie van sportiviteit en recreatie, van een uur bowlen tot een spetterend feest, alle middelen zijn aanwezig om een geweldig uitje te creƫren! De locatie is centraal gelegen aan de rand van Rotterdam, tussen de A12 en A20.

Met een groot parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren, waardoor niets je tegenhoudt om er een fantastische dag van te maken. Wanneer je aankomt hoef je niet meer te vertrekken, want alles is op 1 locatie. Van een gave activiteit zo door naar een gezellig feest in de avond met alles erop en eraan!