Bowlen

Of het nu mooi of slecht weer is, onder elke weersomstandigheid kunt u terecht op één van onze vier recreatiebowlingbanen. Tijdens het bowlen kun u gebruik maken van de baanservice vanuit onze bar voor hapjes en drankjes. Voor of na het bowlen zijn er legio mogelijkheden om uw verblijf nog aangenamer te maken met een lunch, diner, beachclub bezoek of het huren van een van onze elektrische boten. Liever doorgaan met het sportieve? Stap op één onze padel- of tennisbanen met een zelf meegenomen of gehuurd racket. We bespreken graag met u de mogelijkheden.

Reserveer direct je bowlingbaan.

Sporten in Zevenhuizen.

Onze kracht? Alles op 1 locatie, voor een geweldige ervaring! Zomer of winter, indoor of outdoor, actief of passief, wij zijn er voor iedereen. Een toffe combinatie van sportiviteit en recreatie, van een uur bowlen tot een spetterend feest, alle middelen zijn aanwezig om een geweldig uitje te creëren! De locatie is centraal gelegen aan de rand van Rotterdam, tussen de A12 en A20.

Met een groot parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren, waardoor niets je tegenhoudt om er een fantastische dag van te maken. Wanneer je aankomt hoef je niet meer te vertrekken, want alles is op 1 locatie. Van een gave activiteit zo door naar een gezellig feest in de avond met alles erop en eraan!