Padel

Hoewel padel een relatief nieuwe sport is, is het de snelst groeiende sport van Nederland. Een sport voor alle leeftijden die snel aan te leren is. Padel speel je met twee of vier personen per baan. Het is buiten een sportieve bezigheid ook een sociale gebeurtenis. Niet alleen door het team verband maar ook door de derde helft in het clubgebouw of op de rondom liggende terrassen. Dit heeft al tot vele nieuwe vriendschappen geleid. Bij Lake Seven hebben we maar liefst 7 padelbanen.

Padelles

De padellessen op Lake Seven worden verzorgd door de padelXperience van de o.a. zeer talentvolle Nicolas van Betuw. PadelXperience biedt iedereen van jong tot oud en van beginner tot gevorderde de mogelijkheid om zich te ontwikkelen in de padelsport. 

Padelbaan reserveren? Regel het direct.

Padelclub7

Onze Padelclub7 is 362 dagen per jaar actief op Lake Seven. Er zijn diverse lidmaatschappen met uiteenlopende mogelijkheden en voordelen.  Mocht je toe willen treden tot de competitiedeelnemers dan is er een speciaal teamlidmaatschap. Je speelt dan namens Padelclub7 in de KNLTB competitie. Het eerste team komt uit op het hoogste niveau, de topklasse. Zie voor informatie over de lidmaatschappen padelclub7.nl

Padellen bij Lake Seven

• Unieke locatie aan de Zevenhuizerplas
• 362 dagen per jaar geopend
• Gezellige activiteiten
• Een lidmaatschap dat past voor iedereen