Lake Seven Waterfront

In de afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan onze geheel vernieuwde Waterfront . Met een beachbar, gedeeltelijk overdekt terras, steigers, aanlegplaatsen voor varende gasten en onze verhuurboten, cabana’s en ligbedden op ons strand, is het heerlijk vertoeven aan het water van de Zevenhuizerplas. 

Onze nieuwe chefkok heeft een prachtige F&B kaart samengesteld met hapjes, snacks, lunch- en dinergerechten. Laat je adviseren over passende drankjes bij de gerechten of de laatste nieuwe hippe ontwikkelingen. Bij de Beachbar kun je voor al je vragen en bestellingen terecht. In de aanpalende lounge zijn voldoende zitjes beschikbaar met een grote bar, zodat er uitgeweken kan worden bij minder of omslaande weersomstandigheden. 

Bruiloft bij Lake Seven

Lake Seven wil dat uw bruiloft een feest is waar u nog lang en met veel plezier op terugkijkt. Daarom laten wij op ùw dag niets aan het toeval over. Op voorhand weet u dat de locatie, de gastvrijheid, de F&B en bediening top is. Dat geldt natuurlijk ook voor het gratis parkeren en de enorme diversiteit van mogelijkheden op en rondom onze locatie. Het water, de binnen locaties, het strand enzovoorts!

Bij Lake Seven staat de kwaliteit hoog in het vaandel. Vandaar dat wij alleen met de beste partners samenwerken. Graag gaan wij met u in overleg over de mogelijkheden en invulling van díe onvergetelijke dag voor u, uw partner en uw gasten.

Sloep huren

De perfecte activiteit voor een zonnige dag, of om je stranddag nog completer te maken. Bij Lake Seven huur je eenvoudig en snel je eigen sloep voor een dag!

Suppen op ‘t meer

Vind je het heerlijk om actief bezig te zijn of kun je niet een dag stilzitten op het strand? Geen probleem! Huur je ‘sup board’ en paddle het meer over. Stand up paddling heb je zo onder de knie en is een heerlijke manier om het meer te verkennen, alleen of met vrienden.

Kano huren

De perfecte activiteit voor een zonnig dagje, of om je stranddag nog completer te maken. Bij Lake Seven huur je eenvoudig en snel je eigen sloep voor een dag.