Lake Seven Beachclub

De Beachclub van Lake Seven is in 2021 compleet vernieuwd. Met onze ligbedden en cabana’s is er altijd wel een plekje voor je in de zon! We vragen je wel online een bedje of cabana te reserveren. Dit kan altijd een dag van tevoren. In onze beachbar kun je heerlijke drankjes bestellen. Een vers bakkie koffie, een biertje of heerlijke cocktails! En ben je toe aan een hapje? Bestel dan van de menukaart een heerlijk gerecht, bereid door onze chefkok. Kortom, bij Lake Seven kun je de hele dag komen liggen relaxen. Tot snel!

Beachbar

Toe aan een verfrissing? Of een lekker vers bakkie koffie? In onze beachbar kun je het allemaal bestellen. Bovendien hebben we ook heerlijke cocktails uit onze exclusieve Springbay Fountain Bar. Wil je liever bediend worden op je bedje of cabana? Denk er dan aan om een bedje of cabana ‘bediend’ te reserveren.

Overheerlijke keuken

Niemand minder dan chefkok Shifano Cooman bereid de lekkerste gerechten voor je in onze keuken. Kom lekker lunchen tijdens een dagje strand. Of plof neer in onze relaxte lounge voor een heerlijk diner met een lekker drankje!

Strandbed of Cabana?

Het strand van Lake Seven is ingedeeld met verschillende zit- en ligplaatsen. De ligplaatsen kun je reserveren, kies hierbij uit een strandbedje of cabana. De strandbedden kun je per stuk reserveren. Een cabana is voor twee volwassenen, en is voorzien van stopcontacten. Over het hele strand geniet je de hele dag van heerlijke muziek.

Een dagje Ibiza. Maar dan in Zevenhuizen.

Bekijk alle activiteiten

Kom je voor meer dan alleen een dagje zonnen? Dat kan natuurlijk ook. Huur een sloep of ga lekker suppen. Er is altijd genoeg te doen bij Lake Seven!