Slim vectorobje (18)

Basic Boot

Uitleg en info - Basic Boot

Op deze pagina leggen we jou stap voor stap uit hoe je veilig het water op gaat. 

Vragen? Mail ons op watersport@lakeseven.nl

Basic Boot

De basic boot is een eenvoudige 6 persoons boot, prima voor gezin of met wat vrienden. De boot is uitgevoerd met een opklapbare biminitop voor wat schaduw en een handgestuurde motor. We werken met vaste tijdsblokken van 2uur, langer genieten op de boot bv. 4, 6 of 8uur dan is dit op uurbasis steeds voordeliger! Hou er rekening mee dat deze boot niet is voorzien van kussens, audio en een zwemtrap. Neem een handdoek mee om op te zitten en eventueel iets drijvends om makkelijk de boot in te komen na het zwemmen. Bekijk voor je gaat varen de instructievideo op deze pagina, mocht je verder nog vragen hebben bekijk dan eerst onze veelgestelde vragen.

Is je vraag dan nog niet beantwoord mail dan naar watersport@lakeseven.nl

Veelgestelde vragen

Uitsluitend via onze website kunt u watersport activiteiten reserveren.

Indien er na controle geen schade geconstateerd wordt, ontvangt u uw borg binnen circa 5 werkdagen op uw rekening teruggestort.

Mits u in het bezit bent van een zwemdiploma is het mogelijk om vanaf 12 jaar gebruik te maken van onze watersport activiteiten. Gemotoriseerde vaartuigen als bootverhuur is mogelijk vanaf 21+.

Huisdieren zijn niet toegestaan op onze watersportactiviteiten.

Alleen als je geen zwemdiploma hebt verplichten wij een zwemvest te dragen. Op locatie kun u deze huren voor 2 euro per dag.

Ja, dat mag. U mag ze alleen niet nuttigen op het terrein van Lake Seven. Houd er rekening mee dat u vertrekt vanaf een horeca gelegenheid.

Alleen als dat nodig is. Het is de bedoeling dat u het gehuurde materiaal schoon en netjes terugbrengt net zoals u het heeft meegekregen.

Na het maken van een reservering kun je niet meer kosteloos annuleren, wel kun je de vaartocht tot 72 uur voor aanvang kosteloos verplaatsen, of omzetten in een voucher. Bij slecht weer krijg je deze mogelijkheden ook op de dag van jouw watersportactiviteit.

Nee dat kan niet omdat we met vaste tijdsblokken werken. U kunt de starttijd wel zelf bepalen als u heel de dag afneemt, geef dan wel u gewenste vertrektijd even aan ons door.