Slim vectorobje (18)

Ruimtes en faciliteiten

Ruimtes en faciliteiten

Lake Events heeft meerdere ruimtes, namelijk Beach Lounge, Lake Villa en het privé strand. Samen met jou kijken we graag naar de beste setting en indeling van de locatie voor jouw evenement. In totaal is onze locatie geschikt voor maximaal 1500 personen. Ook voor kleinere groepen zijn er zeer sfeervolle mogelijkheden in de binnen- en buitenruimtes.

Sinds de renovatie van ons complex in 2020 is onze locatie modern en up-to-date. De Beach Lounge en Lake Villa beschikken over snel draadloos internet, hoogwaardige geluidssystemen en mogelijkheden voor sfeer- en showverlichting. Het uitzicht op de plas en de verlichte Siciliëboulevard aan de overkant van het water, maakt de locatie sfeervol en laat je even vergeten dat je gewoon in Nederland bent.

DESIGN

Het ontwerp en inrichting van de locatie komt uit de handen van architecten Stijn van Woerkom en Victor le Noble van Goodspace en Buro Now. Zij denken niet alleen in uitstraling en concept maar hebben onze locatie ook voorzien van ook alle mogelijke scenario’s voor evenementen die moeten kunnen plaats vinden.

Capaciteit en faciliteiten op een rij

Alle binnen – en buitenruimtes op ons complex hebben een andere capaciteit. Ben je op zoek naar een gezellige binnenruimte voor een receptie of toch liever het gehele privé strand voor jouw bruiloft? Bekijk hieronder wat de geschikte ruimtes zijn voor jouw evenement.

OPP.

Ceremonie

Receptie

Diner

Feest

Beach Lounge

OPP.

250m2

Ceremonie

30 – 100

Receptie

30 – 200

Diner

30 – 200

Feest

50 – 250

Villa terrace

150m2
50 – 100
50 – 200
50 – 150

90 – 500

lake villa

450m2
50 – 200
50 – 450
50 – 350

90 – 500

private beach

750m2
50 – 300
tot 300
tot 300

de veranda

50m2
tot 80
tot 100
tot 50
Meer weten over de verschillende ruimtes?
Meer weten over de verschillende ruimtes?
Ruimtes & faciliteiten Moderne aparatuur

Moderne apparatuur

In beide ruimtes is de nieuwste audiovisuele apparatuur beschikbaar waar je gebruik van kunt maken. Presentaties of een productlancering op ons podium met een Laser beamer en State of the Art licht en geluids ystemen. Alles is plug and play ready voor jouw event. Laat het over aan ons professionele personeel en zij zullen al le zorgen gedurende de dag uit handen nemen. Ons team denkt graag mee om van het evenement een onvergetelijke ervaring te maken. Afhankelijk van jouw wensen en budget adviseren wij je graag tot het maken van de juiste keuze’s.

Techniek

Is er iemand die een speech heeft voorbereid o f is er een spreker uitgenodigd? Of wil je misschien een bedrijfsfilm of presentatie laten zien aan de gasten. Dit staat of valt met de juiste techniek. Wij zorgen ervoor dat de licht en geluidstechniek perfect werkt en alle beelden worden getoond op de juiste kwaliteit. Voor toespraken is het van belang dat de spreker voor alle gasten goed verstaanbaar is. Dit begint natuurlijk met de juiste apparatuur zoals goede boxen en een microfoon Daarnaast is ook de manier waarop de spreker met de apparatuur omgaat is van groot belang. Wij zorgen voor uitstekende begeleiding, goed advies en natuurlijk een soundcheck voorafgaand aan het event .