Slim vectorobje (18)

Privé evenementen

Vier het bij Lake Events

Is het tijd voor een feestje? Lake Events heeft diverse mogelijkheden voor een privé evenement. Vier jij dit jaar groots je verjaardag, zijn jullie alweer 25 jaar getrouwd of komt de jaarlijkse familiedag eraan? Wij helpen je graag bij het organiseren van jouw privé event.

WENSEN

Er zijn veel verschillende soorten privé evenementen, met elk een eigen invulling. Vieren jullie een jubileum met alle vriend en of een familiedag waar jullie met z’n allen sportieve activiteiten gaan doen? Iedereen heeft andere wensen en wij denken graag met je mee om deze wensen te realiseren binnen onze mogelijkheden.
Ons privé strand en de combinatie met Lake Sports , geeft veel mogelijkheden om er een onvergetelijke dag van te maken. Organiseer één groot feest in onze Beach Lounge, g a samen met je familie of vrienden varen, suppen of bowlen o f speel een potje beachvolleybal en sluit de dag af met een borrel, BBQ of feest met DJ. De mogelijkheden zijn eindeloos en het is bij Lake Seven allemaal te combineren.

LOCATIE

Wij beschikken naast de Beach Lounge ook nog over een aantal andere binnen – en buitenruimtes zoals Lake Villa en het privé strand. Samen met jou kijken we naar de beste setting en indeling van de locatie voor jouw evenement. In totaal is onze locatie geschikt voor maximaal 1500 personen, maar ook voor kleinere groepen zijn er zeer sfeervolle mogelijkheden.

Maak je feest compleet

Is jouw feest pas compleet met een geweldige aankleding van de ruimte en een live DJ jouw favoriete muziek draait ? Of wil jij graag genieten van een dinershow ? Waarbij je tijdens het eten van een heerlijk diner entertainend word t door een voorbijlopende saxofonist of illusionist. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van ons entertainment aanbod bij Lake Events.

Sportactiviteiten

Naast Lake Events bevindt zich Lake Sports. Hier vindt je diverse sportieve activiteiten voor op het water en meerdere padel-, tennis- en bowlingbanen. Mooi voor bijvoorbeeld de familiedag. Nette kleedkamers met douches, kluisjes en toiletten zijn aanwezig. Maak je geen gebruik van deze activiteiten? Dan krijgt krijg je hier door de aparte ingangen niks van mee. Meer weten over de activiteiten?

Lake Seven helpt u een onvergetelijk personeelsfeest te organiseren die indruk maakt op al uw collega’s en het er nog maanden over hebben. Op basis van uw wensen en mogelijkheden bedenken wij een creatief feest inclusief catering en activiteiten onder begeleiding. Wij beschikken over nette kleedkamers met douches, kluisjes en toiletten. Heeft u bepaalde doelstellingen die u met het personeelsfeest wilt bereiken? Ook hierin denken wij graag met u mee.

Varen, suppen, beachvolleybal of bowlen. Of alleen BBQ’en, buitenbar open en chillen op het strand? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Feest

Wij beschikken over een groot aan entertainment opties. Een dinershow organiseren voor uw bedrijfsevent? Grote ronde tafels met linnen en tijdens het eten wordt u entertainend door een voorbijlopende saxofonist of illusionist. Onze DJ’s in combinatie met onze danser/danseressen geven dansgarantie.

Capaciteit

Wij kunnen twee evenementen tegelijk draaien. Wij beschikken over de Beach Lounge, Lake Villa en het strand. Iedere ruimte heeft een overdekte veranda en terras met uitzicht op het water. Het strand kan bij gedeeltelijk of volledig betrokken worden bij het evenement. Uiteraard kan ook het gehele complex afgehuurd worden.

LAKE VILLA | 150 TOT 600 PERSONEN

BEACH LOUNGE | 50 TOT 250 PERSONEN

PRIVATE BEACH | TOT 1000 PERSONEN

Productpresentaties

Onze locatie is groot en divers genoeg voor uiteenlopende evenementen. Zo is er bijvoorbeeld een speedboot die op waterstof vaart gedoopt. Deze was ontwikkeld door TU Delft en deed uiteindelijke mee aan een wedstrijd in Monaco. We hebben een aanrijroute die schepen of auto’s op ons strand geplaatst kan worden.

Beurs of Congres

U wilt een beurs of relatie dag organiseren of denkt u aan een business event?

Als full-service evenementenbureau altijd naar uw wensen en ideeën. Met onze professionele licht- en geluidsapparatuur kunnen wij elke bedrijfspresentatie aan.

Amber staat voor je klaar!

Graag nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek, waarin wij uw wensen en verwachtingen met plezier verder uitwerken, tot een op maat gemaakte offerte.