Zakelijk bij Lake Seven

De gunstige ligging van Lake Seven met haar gratis parkeerfaciliteiten biedt tal van individuele- en groepsmogelijkheden voor al uw zakelijke aangelegenheden. Buiten en/of binnen. Onze ruimte is uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld presentaties of uw eigen event. 

Bedrijfsuitjes en teambuildings kunnen op Lake Seven op diverse (sportieve) manieren worden ingevuld. Een combinatie van activiteiten zoals watersport en bijvoorbeeld beach volleybal, een padelclinic of bowling behoren uiteraard tot de mogelijkheden.

Wij kennen geen standaard, maar leveren maatwerk. Kwaliteit en service is wat u van ons kunt verwachten. Voor meer informatie en onze arrangementen, kunt u een mail sturen naar sales@lakeseven.nl.

Teambuilding

Op zoek naar de perfecte locatie voor groepsactiviteiten voor het team? Bij Lake Events kun je verschillende activiteiten combineren en uiteraard met zijn allen aanschuiven voor een op maat gemaakt BBQ in samenwerking met Van Linschoten slager!

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Heb je een speciaal verzoek? Heb je een super leuk idee om met je collega’s te doen bij Lake Seven? Vraag dan een offerte aan en we gaan er voor je mee aan de slag!