Slim vectorobje (18)

Zakelijke evenementen

Samen organiseren wij jouw event

Lake Events geeft uitgebreide mogelijkheden tot maatwerkevenementen. Een congres, borrel, jubileum, personeelsfeest of een complete teambuildingsdag met (water)sportactiviteiten. Wij denken graag met je mee over het organiseren van jouw zakelijke evenement. Samen met jou werken we het idee tot in de puntjes uit, zodat jouw bedrijfsfeest één groot succes wordt!

Maatwerk bedrijfsevent

Zakelijke evenementen zijn veelal maatwerk. Wij helpen je graag een onvergetelijk bedrijfsevent te organiseren. Hét event waar relaties en collega’s nog lang aan terug zullen denken. Van een passende uitnodiging, activiteiten, indeling van de locatie, aankleding en catering. Op basis van alle wensen en mogelijkheden bedenken wij een passend event voor jouw bedrijf. 

Wil je een product of project lanceren? Dat kan. Zo doopte de TU Delft eerder een speedboot op waterstof op onze locatie. Maar ook een congres, symposium, beurs of relatiedag kunnen wij voor jou organiseren! 

Ons privé strand en de combinatie met Lake Sports, geeft veel mogelijkheden om er een onvergetelijke dag van te maken. Dus wil jij samen met het team varen, suppen, een potje beachvolleybal doen, een padelclinic volgen of bowlen? Sluit af met een borrel, BBQ, dinershow of feest met DJ of live artiest. De mogelijkheden zijn eindeloos en het is bij Lake Seven allemaal te combineren.

Zakelijke pagina Maatwerk bedrijfsevent

Sportactiviteiten

Aan de kant van Lake Sports vindt je diverse sportieve activiteiten voor op het water en meerdere padel-, tennis- en bowlingbanen. Mooi voor bijvoorbeeld een teamdag. Nette kleedkamers met douches, kluisjes en toiletten zijn aanwezig. Maak je geen gebruik van deze activiteiten? Dan krijgt krijg je her door de aparte ingangen niks van mee. Meer weten over de activiteiten?

Locatie

Wij beschikken over meerdere ruimtes: Beach Lounge, Villa Lake en ons privé strand. Samen kijken we naar de beste setting en indeling van de locatie voor het evenement. In totaal is onze locatie geschikt voor maximaal 1500 personen. Ook voor kleinere groepen zijn er zeer sfeervolle mogelijkheden.
Zakelijke pagina Locatie
Zakelijke pagina Entertainment

Entertainment

Een dinershow organiseren voor jouw bedrijfsfeest? Grote ronde tafels met linnen en tijdens het eten entertainend worden door een voorbijlopende saxofonist of illusionist. Of onze DJ’s in combinatie met dansers en danseressen geven dansgarantie op jouw feest. Slechts een paar voorbeelden van ons entertainment aanbod op onze locatie.

Lake Seven helpt u een onvergetelijk personeelsfeest te organiseren die indruk maakt op al uw collega’s en het er nog maanden over hebben. Op basis van uw wensen en mogelijkheden bedenken wij een creatief feest inclusief catering en activiteiten onder begeleiding. Wij beschikken over nette kleedkamers met douches, kluisjes en toiletten. Heeft u bepaalde doelstellingen die u met het personeelsfeest wilt bereiken? Ook hierin denken wij graag met u mee.

Varen, suppen, beachvolleybal of bowlen. Of alleen BBQ’en, buitenbar open en chillen op het strand? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Feest

Wij beschikken over een groot aan entertainment opties. Een dinershow organiseren voor uw bedrijfsevent? Grote ronde tafels met linnen en tijdens het eten wordt u entertainend door een voorbijlopende saxofonist of illusionist. Onze DJ’s in combinatie met onze danser/danseressen geven dansgarantie.

Capaciteit

Wij kunnen twee evenementen tegelijk draaien. Wij beschikken over de Beach Lounge, Lake Villa en het strand. Iedere ruimte heeft een overdekte veranda en terras met uitzicht op het water. Het strand kan bij gedeeltelijk of volledig betrokken worden bij het evenement. Uiteraard kan ook het gehele complex afgehuurd worden.

LAKE VILLA | 150 TOT 600 PERSONEN

BEACH LOUNGE | 50 TOT 250 PERSONEN

PRIVATE BEACH | TOT 1000 PERSONEN

Productpresentaties

Onze locatie is groot en divers genoeg voor uiteenlopende evenementen. Zo is er bijvoorbeeld een speedboot die op waterstof vaart gedoopt. Deze was ontwikkeld door TU Delft en deed uiteindelijke mee aan een wedstrijd in Monaco. We hebben een aanrijroute die schepen of auto’s op ons strand geplaatst kan worden.

Beurs of Congres

U wilt een beurs of relatie dag organiseren of denkt u aan een business event?

Als full-service evenementenbureau altijd naar uw wensen en ideeën. Met onze professionele licht- en geluidsapparatuur kunnen wij elke bedrijfspresentatie aan.

Amber staat voor je klaar!

Graag nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek, waarin wij uw wensen en verwachtingen met plezier verder uitwerken, tot een op maat gemaakte offerte.