Zakelijk bij Lake Seven

De gunstige ligging van Lake Seven met haar gratis parkeerfaciliteiten biedt tal van individuele- en groepsmogelijkheden voor al uw zakelijke aangelegenheden. Buiten en/of binnen. Van een eenvoudig bediende werkplek voor één, twee of meerdere personen met optimale WiFi aan een tafel in ons clubhuis, beachlounge of beach, tot een professionele vergader- en/of presentatieruimte. Gezien de locatie van Lake Seven zijn er veel mogelijkheden voor de populaire ‘walking meetings’ gecombineerd met lunch, diner of borrel. Daarnaast zijn onze ruimte uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld presentaties of uw eigen event. 

Bedrijfsuitjes en teambuildings kunnen op Lake Seven op diverse (sportieve) manieren worden ingevuld. Een combinatie van activiteiten op en/of rondom het water met bijvoorbeeld beach, tennis, padel of bowling behoren uiteraard tot de mogelijkheden.

Wij kennen geen standaard, maar leveren maatwerk. Kwaliteit en service is wat u van ons kunt verwachten. Voor meer informatie en onze maatwerk manier van werken kunt u telefonisch contact opnemen met 010- 420 11 15. U kunt uiteraard ook voor informatie mailen naar info@lakeseven.nl

Bedrijfsfeest

Heb je zakelijk wat te vieren? Een jubileum, of wil je je medewerkers gewoon eens in ‘t zonnetje zetten? Bij Lake Seven kun je heerlijk genieten in onze beachclub met lounge. Of huur de lounge af en laat alles voor je regelen. Van heerlijke hapjes, bereid door onze chefkok, tot lekkere drankjes!

Teambuilding

Op zoek naar de perfecte locatie voor groepsactiviteiten voor je medewerkers? Bij Lake Seven kun je verschillende activiteiten combineren en uiteraard met zijn allen aanschuiven voor een heerlijke lunch of diner! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vergaderen

Een keer het roer omgooien? Vergader dan eens bij Lake Seven in de lounge. Vergader dan eens in de lounge bij Lake Seven en combineer dit met een lunch-, diner- of borrelarrangement. Graag denken we met u mee om het meest optimale resultaat uit uw vergadering of bijeenkomst te halen. 

Zaalhuur

Workshops geven, gala’s, prijsuitreikingen of cursussen organiseren? Onze lounge  is een uitstekende locatie voor elk van uw event.We denken graag met je mee in maatwerk oplossingen.

Flexwerken

Ons clubhouse, lounge of de omliggende terrassen zijn een uitstekende locatie voor uw zakelijke afspraak en/of flexwerk. Uitstekend bereikbaar, gratis parkeren en F&B binnen handbereik. Onze tafels zijn te reserveren, maar u kunt ook gewoon binnenlopen.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Heb je een speciaal verzoek? Heb je een super leuk idee om met je collega’s te doen bij Lake Seven? Vraag dan een offerte aan en we gaan er voor je mee aan de slag!