Slim vectorobje (18)

Bruiloften

Trouwen op het strand in Rotterdam

Elkaar het ja-woord geven aan het water. Heerlijk dineren met een schitterend uitzicht over de Zevenhuizerplas. Dansen tot zonsondergang in onze gezellige lounge en veranda. Is dit de droombruiloft die jij voor ogen hebt? Wij helpen graag om dit voor jou te realiseren.

Officiële trouwlocatie

In het huwelijk treden op het strand of een groot trouwfeest geven op een sfeervolle binnen locatie. Bij Lake Seven is het allemaal mogelijk, want wij zijn een officiële trouwlocatie waar het gehele huwelijk, inclusief de huwelijksvoltrekking, kan plaatsvinden.

Ook bij minder gewenst weer zorgen wij ervoor dat jouw bruiloft niet in duigen valt. Onze binnenruimtes en de overdekte veranda die het mooie uitzicht over de Zevenhuizerplas niet ontneemt, zorgen voor een plek waar altijd droog geborreld, gedanst of gebarbecued kan worden

IMG_1018

Dé grote dag

Niets is persoonlijker dan jullie bruiloft. Samen met onze eventmanager bespreken jullie alle wensen voor dé grote dag, zodat ons team ervoor kan zorgen dat jullie bruiloft geheel naar wens wordt georganiseerd. Wij geven je graag advies over de locatie, eten en drinken, decoratie en entertainment, maar wil je optimaal genieten van jullie bruiloft? Wij nemen graag alles voor jou uit handen.

Je kunt nu vrijblijvend jouw eigen offerte maken bij Lake Seven voor jullie eigen bruiloft!
Kies de gewenste datum maar ook de diverse hapjes-, drankjes en diner mogelijkheden die wij te bieden hebben. Daarna kan er een afspraak worden gemaakt om samen met ons de bruiloft tot in detail te bespreken. 

Exclusieve locatie

Omdat wij volledige exclusiviteit van de locatie aanbieden, hanteren wij een omzetgarantie.*

Op vrij – en zaterdagen van Maart tot April €9.000, Mei €11.000 en Juni, Juli, Augustus & September €12.000.

Dit is inclusief v.a. €1900,- zaalhuur (met bestaand meubilair, eten en drinken).

* Voor doordeweekse dagen geldt een aangepast tarief.