Slim vectorobje (18)

faciliteiten

Alles valt of staat met de juiste techniek

In al onze ruimtes is de nieuwste audiovisuele apparatuur beschikbaar. Presentaties of een productlancering op ons podium met een Laser beamer en State of the Art geluid en lichtsysteem?   Alles is ‘plug and play’ ready voor uw event. Aansluitend op onze activiteiten voor uw bedrijfsuitje kan er dus ook afgerond worden met een goed eindfeest.

Ons team denkt graag met u mee om van uw evenement een onvergetelijke ervaring te maken.

techniek

U heeft een speech voorbereid? Of een spreker uitgenodigd? Misschien wilt u een bedrijfsfilm of presentatie tonen aan uw gasten. Dit staat of valt met de juiste techniek. Te denken valt aan:

– lichttechniek
– geluidstechniek
– beelden

Voor toespraken is het van belang dat de spreker voor al uw gasten goed verstaanbaar is. Dit begint natuurlijk met de juiste apparatuur. Goede boxen en een goede microfoon. Maar ook de manier waarop u of uw spreker met de apparatuur omgaan is van groot belang. Wij zorgen voor uitstekende begeleiding, goed advies en natuurlijk een soundcheck voorafgaand aan het event.

Wilt u uw toespraak ondersteunen met een presentatie of bedrijfsfilm? Ook daarvoor zijn diverse mogelijkheden. Van Laser beamer tot led-scherm. Afhankelijk van uw wensen en budget adviseren wij u graag tot het maken van de juiste keuze.

Amber staat voor je klaar!

Graag nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek, waarin wij uw wensen en verwachtingen met plezier verder uitwerken, tot een op maat gemaakte offerte.