Over Ons

Lake Seven is met haar 1,7 hectare grond een unieke plek aan de Zevenhuizerplas. Aan de rand van Rotterdam tussen de A12 en A20. Wat begonnen is als een tennis(schier)eiland in 1983 met buitenbanen en een hal voor 4 binnenbanen, is nu uitgegroeid tot een multifunctioneel sport- en recreatiecentrum. Het Lake Seven team houdt innovaties en ontwikkelingen in de (water) sport en recreatie markt nauwlettend in de gaten. Daar waar mogelijk spelen wij in op wensen van de (potentiĆ«le) bezoeker. Dit heeft bijvoorbeeld geresulteerd in het tijdig inspelen op de snelst groeiende sport van Nederland, namelijk padel. Deze wonderlijke combinatie van squash en tennis is overgewaaid uit Zuid Amerika en is anno 2021 enorm populair. Reden waarom Lake Seven in de zomer van 2021 vier extra banen heeft aangelegd en zich daarmee kwalitatief definitief in de top heeft gepositioneerd. 

Met het vernieuwde clubhouse is er een prachtig onderkomen met terras gerealiseerd voor de tennis en padel beoefenaars en haar belangstellenden. Iedere bezoeker kan hier terecht voor lunch, diner,  drankje en snacks. Ook op de wens om in Rotterdam permanent een strandclub en -vibe te creĆ«ren is ingespeeld.

Op horecair gebied zijn er grote stappen gemaakt. Een nieuwe chef kok die zijn signatuur geeft aan alle kleine en grote gerechten. Een menu kaart die tot op heden veel lof krijgt qua kwaliteit en variatie. Voor zowel lunch als diner.

Welkom bij Lake Seven!