Tennis

Op ons complex kun je het hele jaar door tennissen. Wij beschikken over all weather buitenbanen. Voor de beschikbaarheid van de banen bel je met 010 – 420 11 15. Online reserveren is voor tennis niet mogelijk.

Tennisles

Tennisclub7 is de vereniging op Lake Seven voor iedereen die al meer bekend is met de sport. Wij hebben gedreven trainers die een ieder beter kunnen maken en nog meer plezier laat beleven aan het tennissen. Tennisclub7 is een actieve vereniging die gedurende het gehele jaar activiteiten en wedstrijden organiseert onder de vlag van de KNLTB. Informatie over de Tennisclub7 kunt u vinden op www.tennisclub7.nl.

Na afloop kan er volop gediscussieerd worden over het wedstrijdverloop, je mede- of tegenspeler of scheidsrechterlijke dwalingen onder het genot van een hapje of drankje in of op de terrassen rondom het clubgebouw.

De tennislessen op Lake Seven worden verzorgd door de tennisschool TennisXperience van de zeer ervaren Flip van Betuw. TennisXperience biedt iedereen van jong tot oud en van beginner tot gevorderde de mogelijkheid om zich te ontwikkelen in de tennissport.

Voor meer informatie over de TennisXperience kunt u terecht op de website van tennisxperience.nl, voor de tennisvereniging kunt u terecht op Tennisclub7nl