Slim vectorobje (18)

Tendersloep 605

Uitleg en info - Tendersloep 605

Op deze pagina leggen we jou stap voor stap uit hoe je veilig het water op gaat. 

Vragen? Mail ons op watersport@lakeseven.nl

Tendersloep 605

Dit is onze riante tendersloep, we noemen hem ook wel de ‘Trouwsloep’ van Lake Seven. Deze ruime sloep is geschikt voor 6 personen en heeft een extra zonnedek en zwemplateau achterop de sloep. Reserveer deze boot alleen als je wat meer ervaring hebt met varen en boten. De minimale afname is 5 uur en reserveren is mogelijk in twee dagdelen: de ochtend van 9:00 tot 13:00uur en middag van 14:00 tot 20:00uur. Als u beide dagdelen boekt doen wij een terugbetaling van €175,- Gaat u trouwen bij Lake Seven en willen jullie de aankomst bij de ceremonie doen met deze mooie sloep neem dan contact op met Lake Events. Bekijk voor je gaat varen de video op deze pagina, mocht je verder nog vragen hebben bekijk dan eerst onze veelgestelde vragen.

Is je vraag dan nog niet beantwoord mail dan naar watersport@lakeseven.nl

Veelgestelde vragen

Uitsluitend via onze website kunt u watersport activiteiten reserveren.

Indien er na controle geen schade geconstateerd wordt, ontvangt u uw borg binnen circa 5 werkdagen op uw rekening teruggestort.

Mits u in het bezit bent van een zwemdiploma is het mogelijk om vanaf 12 jaar gebruik te maken van onze watersport activiteiten. Gemotoriseerde vaartuigen als bootverhuur is mogelijk vanaf 21+.

Huisdieren zijn niet toegestaan op onze watersportactiviteiten.

Alleen als je geen zwemdiploma hebt verplichten wij een zwemvest te dragen. Op locatie kun u deze huren voor 2 euro per dag.

Ja, dat mag. U mag ze alleen niet nuttigen op het terrein van Lake Seven. Houd er rekening mee dat u vertrekt vanaf een horeca gelegenheid.

Alleen als dat nodig is. Het is de bedoeling dat u het gehuurde materiaal schoon en netjes terugbrengt net zoals u het heeft meegekregen.

Na het maken van een reservering kun je niet meer kosteloos annuleren, wel kun je de vaartocht tot 72 uur voor aanvang kosteloos verplaatsen, of omzetten in een voucher. Bij slecht weer krijg je deze mogelijkheden ook op de dag van jouw watersportactiviteit.

Nee dat kan niet omdat we met vaste tijdsblokken werken. U kunt de starttijd wel zelf bepalen als u heel de dag afneemt, geef dan wel u gewenste vertrektijd even aan ons door.