Slim vectorobje (18)

De Varende Veranda

Uitleg en info - Verande Veranda

Op deze pagina leggen we jou stap voor stap uit hoe je veilig het water op gaat. 

Vragen? Mail ons op watersport@lakeseven.nl

De varenda veranda

Deze is gemaakt voor een hele bijzondere waterbeleving! Hoe uniek is dit ‘Op het water chillen in de hangmat!’ Makkelijk parkeren in de natuur met de spudpalen aan de achterzijde. De varende veranda is elektrisch aangedreven, voorzien van audio, vier zitzakken, twee hangmatten en een zwemplateau met zwemtrap! Varend mag je er met 12 personen op, is hij geparkeerd dan mag je er eventueel met meer mensen op. Als je verankerd ligt kun je ook makkelijk een boot aanleggen aan jou veranda. Hij is niet gemaakt om eindeloos mee te varen, maar om te genieten van de plas. Gebruik de wind in je voordeel en parkeer hem uit de wind op een prachtige plek! We werken met vaste tijdsblokken van 3 uur, langer genieten op de varende veranda bv. 6 of 9uur dan is dit op uurbasis voordeliger! Bekijk voor je gaat varen de video op deze pagina, mocht je verder nog vragen hebben bekijk dan eerst onze veelgestelde vragen.

Is je vraag dan nog niet beantwoord mail dan naar watersport@lakeseven.nl

Veelgestelde vragen

Uitsluitend via onze website kunt u watersport activiteiten reserveren.

Indien er na controle geen schade geconstateerd wordt, ontvangt u uw borg binnen circa 5 werkdagen op uw rekening teruggestort.

Mits u in het bezit bent van een zwemdiploma is het mogelijk om vanaf 12 jaar gebruik te maken van onze watersport activiteiten. Gemotoriseerde vaartuigen als bootverhuur is mogelijk vanaf 21+.

Huisdieren zijn niet toegestaan op onze watersportactiviteiten.

Alleen als je geen zwemdiploma hebt verplichten wij een zwemvest te dragen. Op locatie kun u deze huren voor 2 euro per dag.

Ja, dat mag. U mag ze alleen niet nuttigen op het terrein van Lake Seven. Houd er rekening mee dat u vertrekt vanaf een horeca gelegenheid.

Alleen als dat nodig is. Het is de bedoeling dat u het gehuurde materiaal schoon en netjes terugbrengt net zoals u het heeft meegekregen.

Na het maken van een reservering kun je niet meer kosteloos annuleren, wel kun je de vaartocht tot 72 uur voor aanvang kosteloos verplaatsen, of omzetten in een voucher. Bij slecht weer krijg je deze mogelijkheden ook op de dag van jouw watersportactiviteit.

Nee dat kan niet omdat we met vaste tijdsblokken werken. U kunt de starttijd wel zelf bepalen als u heel de dag afneemt, geef dan wel u gewenste vertrektijd even aan ons door.